Wijnproeverij 2018-08-13T14:07:14+00:00

Wijnproeverij

Een van onze specialiteiten zijn wijnproeverijen. Winebizz verzorgt met regelmaat eigen wijnproeverijen waarvoor u als klant zich kunt aanmelden. Zo is er elk voor- en najaar een grote proeverij met vele tientallen wijnen. De agenda  op deze website toont deze wijnproeverijen.

Wilt u echter een middag of avond met vrienden een leuk entertainend (wijn-) karakter geven kan dat met Winebizz! (Dit zijn besloten middagen of avonden
waarbij u de gasten zelf aanbrengt).

Een wijnproeverij met een specifiek thema of algemeen karakter, informeel, educatief of een proeverij op maat. Alles is bespreekbaar! De locatie van Winebizz
is zeer sfeervol voor deze proeverijen maar een proeverij of wijn-event elders op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Zo heeft Winebizz ook acte de presence gegeven op wijn-spijs-avonden in restaurants, bij open-deur-dagen van bedrijven of bij een gezamenlijk event van ondernemers.

Enkele mogelijkheden voor een proeverij op onze locatie staan hieronder in een “menukaart” weergegeven.

1. Wijnproeverij van 6 tot 8 wijnen (gangbaar assortiment) met stokbrood, minimaal 10 personen. Prijs per persoon € 29,95.

2. Wijnproeverij van 6-8 wijnen (gangbaar assortiment) met tapas/ham, minimaal 10 personen. Prijs per persoon € 35,00.

3. Wijn-amuse-arrangement “de Luxe” met 6 wijnen en 6 amuses/luxe hapjes, minimaal 10 personen. Prijs per persoon € 49,50.
Een gastronomische avond met luxe kleine gerechtjes waarbij uitleg wordt gegeven over de wijnen en de wijn-spijs-combinaties.

De bovenstaande prijzen gelden voor gezelschappen tot 20 personen, voor grotere groepen; prijs op aanvraag. Een proeverij met exclusievere wijnen is ook
mogelijk, de prijs is op aanvraag en in overleg.
De duur van een proeverij uit het keuzemenu hierboven bedraagt ca. twee en een half uur.

Contact ons gerust: info@winebizz.nl.