Over ons 2017-08-05T13:24:27+00:00

Over Winebizz

IMG-20140920-WA0002Winebizz is een enthousiast en dynamisch wijnbedrijf. Het is gestart in de zomer van 2008 door John de Nijs en komt voort uit twee decennia passie voor wijn. Vele internationale wijnproeverijen zijn bezocht maar ook werden talrijke wijnreizen ondernomen.
In de meest fantastische wijnregio’s ontmoetten we gedreven wijnproducenten met absolute kwaliteitswijnen. Vele van deze kwaliteitswijnen zijn vertegenwoordigd in ons assortiment.
Een breed scala aan kwaliteitswijnen, uit alle windstreken van de wereld, de oude en nieuwe wijnwereld. We bieden fraaie witte wijnen, rosé wijnen, rode wijnen, dessertwijnen, ports, cava’s, spumantes en andere mousserende wijnen. Trots zijn we ook op ons groeiend aantal biologische wijnen waarvan sommige ook zelfs bio-dynamisch!
Winebizz beschikt ook over wijnen in een duurdere klasse zoals Bordeaux wijnen en Bourgogne wijnen. Eén van onze specialisaties zijn wijnen uit Zuid-Afrika.

De wijnen zijn terug te vinden in ons mooi wijnlokaal op het adres Raadhuisstraat 60 in Roosendaal! Proeven kan ook, mede door ons coravin systeem!

IMG-20140920-WA0004De wijnkennis werd in de loop van de jaren verrijkt, onder meer door opleidingen van Wine and Spirit Education Trust (W.S.E.T., Londen). Dit alles, gecombineerd met het enthousiasme en de sales-ervaring van oprichter John de Nijs *, legt een goede basis voor Winebizz. (* Nijs» afgeleid van Dionyssius: hij die wijn geeft). Het Winebizz team is recent versterkt met de ervaren Yoeri Nagtzaam, hij is onze shopmanager en wijnadviseur.

Winebizz levert kwaliteitswijnen aan particulieren, horeca en bedrijven (ook relatiegeschenken!). Wat verzorgt Winebizz nog meer;
wijnproeverijen, thema-wijnproeverijen, masterclasses, wijn-spijs-events en wijncursussen. De wijncursus is voor beginners en gevorderden, zowel voor particulieren als ook voor horecapersoneel.

Én….Winebizz bezorgt in de regio West-Brabant en regio Antwerpen gratis aan huis bij afname vanaf 12 flessen!