Terug naar winkel

voor 16:00 besteld, dinsdag in huis

Gratis bezorgd vanaf €75,-
(Roosendaal vanaf €40)

Bestel ook per fles

Ook persoonlijk advies

Terug naar winkel

Winkelmand

Geen producten in je winkelwagen.

Wijn / Spijs | 17 maart 2021

Kabeljauw in groene currysaus

Heerlijk fris en kruidig gerecht met Oosterse invloeden.

Geschreven door

Yoeri Nagtzaam

Ingrediënten

  • 700 g kabeljauw, gefileerd en in gelijke moten gesneden
  • 1 eetlepel olie
  • 75 g groene Thaise pasta
  • 1 cm gember, geraspt
  • 4 lente-uitjes, in dunne plakjes gesneden
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 400 ml kokosmelk
  • 40 g verse koriander en basilicum, gehakt
  • Sap van half limoen
  • Peper en zout

Bereiding

Verwarm de olijfolie in een braadpan een ​​beetje, voeg dan de pasta toe en fruit voor een minuut. Roer dan de gember, lente-uitjes en paprika erdoor. Giet de kokosmelk erbij en kook 2 minuten onder af en toe roeren.

Breng de kabeljauwmootjes op smaak met peper en zout en leg ze in de saus. Laat het zachtjes 5 minuten sudderen tot de vis net gaar is. Voeg de gehakte kruiden en het limoensap toe.

Lekker met rijst of noedels