Ingrediënten
- 700 g kabeljauw, gefileerd en in gelijke moten gesneden
- 1 eetlepel olie
- 75 g groene Thaise pasta
- 1 cm gember, geraspt
- 4 lente-uitjes, in dunne plakjes gesneden
- 1 rode paprika, in blokjes
- 400 ml kokosmelk
- 40 g verse koriander en basilicum, gehakt
- Sap van half limoen
- Peper en zout
Bereiding
Verwarm de olijfolie in een braadpan een ​​beetje, voeg dan de pasta toe en fruit voor een minuut. Roer dan de gember, lente-uitjes en paprika erdoor. Giet de kokosmelk erbij en kook 2 minuten onder af en toe roeren.
Breng de kabeljauwmootjes op smaak met peper en zout en leg ze in de saus. Laat het zachtjes 5 minuten sudderen tot de vis net gaar is. Voeg de gehakte kruiden en het limoensap toe.
Lekker met rijst of noedels