Kabeljauw in groene currysaus

Ingrediënten

  • 700 g kabeljauw, gefileerd en in gelijke moten gesneden
  • 1 eetlepel olie
  • 75 g groene Thaise pasta
  • 1 cm gember, geraspt
  • 4 lente-uitjes, in dunne plakjes gesneden
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 400 ml kokosmelk
  • 40 g verse koriander en basilicum, gehakt
  • Sap van half limoen
  • Peper en zout

Bereiding

Verwarm de olijfolie in een braadpan een ​​beetje, voeg dan de pasta toe en fruit voor een minuut. Roer dan de gember, lente-uitjes en paprika erdoor. Giet de kokosmelk erbij en kook 2 minuten onder af en toe roeren.

Breng de kabeljauwmootjes op smaak met peper en zout en leg ze in de saus. Laat het zachtjes 5 minuten sudderen tot de vis net gaar is. Voeg de gehakte kruiden en het limoensap toe.

Lekker met rijst of noedels

Ontvang de beste wijntips en lekkerste gerechten

    CONTACT / WINKEL

    Winebizz
    Nispensestraat 29
    4701 CS Roosendaal

    © winebizz

    privacy statement

    voorwaarden

    Winkelwagen

    0
    image/svg+xml

    Geen producten in je winkelwagen.